Tynset Turlag

Postadr.: Hesteskoen 2 B 
              2500 Tynset 
Telefon:  901 66 595

e-post:         
leder[at]tynsetturlag.org 

Bli medlem

 

Org.nr. 971297166 

www.tynsetturlag.org/$Resource?feed=rss                     www.facebook.com/tynsetturlag

Skip Navigation Links.

Sesongprogram 2016.pdf 

 

www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/

Skip Navigation LinksForside > Hovedside

Tolga Os Sparebank

I meldingsboksen nedenfor kan alle medlemmer legge inn løypemeldinger og andre meldinger. Klikk på "Legg inn melding". Husk å underskriv med navn!

Fellestur Grønhøa 28.08.2016

15.08.2016
Vi minner om fellestur til Grønhøa søndag 28.08.2016. Vi starter fra Strålbergsetra kl.10.30. For de som ønsker å være med på samkjøring, møtes vi ved bussholdeplassen ved Ramsmoen for felles avreise kl.09.15. Oddhild Hektoen er kjentmann på turen. Vei beskrivelse: Kjør til Savalen og Garvika (flere alt. Sivildalen, Strømsåsen, Strålsjøåsen eller opp Fådalen til nordenden av Savalen), så opp Garvikåsen og innover mot Rødalen. Vi parkerer ved bommen inn til Rødalen og går over elva til Strålbergsetra.  Husk bompenger (70+30+70). Dette er en god dagstur; ca. 3 timer en vei, og alle må ha med mat og drikke og egnede klær og skotøy. Vi skal langt til fjells og været kan skifte brått.Velkommen til tur!! Spørsmål kan stilles til toppansvarlig Grete Steihaug 47904033.

NESTEN I MÅL MED NY GARASJE

28.05.2016
Den 7., 8. og 9 juni ble garsjen malt både utvendig og innvendig. Til sammen deltok 25 medlemmer på dugnaden! Nå skal dører settes inn og elektriker og rørleggerararbeid skal fullføres før garsjen tas i bruk.

RETTELSE I SESONGPROGRAMMET

05.04.2016
I sesongprogrammet er det satt opp datoer for to fellesturer til Kletten vest for Kroktjørnvangen og til Grønhøa. Begge disse turene blir flyttet til nye datoer.

Ny leder i Tynset Turlaget

03.03.2016
Bernt Robert Hansen ble valgt til ny leder på årsmøtet. Han overtar etter Jan Inge Grøndalen, som har vært leder for Turlaget i 6 år. 

KJØREREGLER FOR FERDSEL I LYSLØYPA

Lysløypa i Haverslia prepareres av Tynset IF / Tynset Turlag slik at barn, ungdom og aktive skal ha gode treningsforhold hele skisesongen. TIF og Turlaget har derfor fastsatt noen kjøreregler for ferdsel i lysløypa.  Les mer.....

TURFORSLAG

Ut.no har turlaget laget forslag til både skiturer og fotturer i området rundt Tynset sentrum. Du finner linkt til disse turene i toppmenyen på denne siden. Du kan også gå inn her.

VINTERSTIER

Det ble i 2013 startet et 3-årig forsøkt med  vintersti fra Haverslia, langs Tylldalsveien - Infiltrasjonsbassenget - Motorsenteret og rundt Ripan. Hensikten er å gi et tilbud om turstier utenom sentrum og brøyta veier. Turlaget har fått mye positiv tilbakemelding på dette tiltaket og vil forsette også i 2016.

WEB-kamera og temperatur

Barnas turlag

Logo - barnas turlagBarnasTurlag er for barn t.o.m. 12år. Barnas Turlaget arrangerer turer og aktiviteter hvor foreldre og barn er sammen. 

Se programmetSe facebookside

Hovedsponsorer

 

G Sport Alvdal-Tynset

 

 

 

Interoptik H.A. Mortensen

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tynset IF