Skip Navigation LinksForside > Toppturer

Toppturer

 
 
 
 
Hver sommer setter Turlaget ut kasser på en del fjelltopper i Tynset og omegn. I kassene ligger det klippetenger og ei bok som turgåere kan skrive navnet sitt i. Ved å kjøpe klippekort blir du med i konkurransen som å ta flest topper og du deltar i trekking av flotte premier.
 

Fra og med sesongen 2019 settes det ut «bare» ti toppkasser.

-Fem av dem kombinerer både Barne-fem på topp og Ti på topp. I disse kassene blir det lagt ut to bøker; ei bok bare for Barne-fem på topp-deltakere og ei for de som deltar i Ti på topp.

Toppene med kombinerte kasser er merket B både i lista over og på registreringskortet.

 

Toppkassene vil bli satt ut så snart det er framkommelig i terrenget og senest innen 16. juni. Minst en topp hvert år er helårstopp. Her settes kassa ut før 20. februar. 

 

Kassene står ute til og med 30. september. Nærmere informasjon om toppene legges ut på "Toppdiskusjonen" 

 

Det er planlagt fellestur til Nordkletten på Tron søndag, den 16. juni.

 

 

 
Dette er kasser ved 10 nærtopper som står ute hele året. Tynset turlag har ansvaret for disse.
 
 
Maana-4_smallI dette "diskusjonsforumet "" kan alle legge inn opplysninger til hver topp. du kan legge inn turtips til andre turgåere om utgangspunkt, parkering, oppstigning osv. Du kan også formidle opplysninger om den enkelte topp eller rett og slett fortelle om en tur. Du kan lese om utsetting av kassene og andres tips og skildringer.
 
 
Adelskalenderen er en oversikt over hvem som har samlet flest topper i 10-på-topp. Den som har tatt 8 eller flere topper kommer med på adelskalenderen.

Kart

 

KART 2019: Ti på topp og barne-fem på topp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Det er fint om dere kontakter den i styret som er ansvarlig for ti på topp dersom det har skjedd noe med kassene eller andre ting som gjelder Ti På Topp.