Skip Navigation LinksForside > Løypenettet

ET OMFATTENDE LØYPENETT

Turlaget har løyper i området Åsan, Aumdalen, Grønfjellet og Tynset sentrum. I tillegg kjører Turlaget løyper på oppdrag for Tynset IF skigruppe, Tylldalen IL og Vingelen IL. Til sammen dekker turlaget et løypenett på ca. 106 km. På undermynyen i venstre marg finner du mer om preparering og bruk av løypene.

SKØYTETRASEER

Turlaget skal legge til rette for at alle skal kunne gå på tur i løypenettet, både de som vil gå klassisk og barna som setter krav om at de vil skøyte for å være med mor og far på tur. 

Det kjøres ett spor med skøytetrasè i mesteparten av løyenettet. På noen strekninger kjøres det spor på begge sider, med skøytetrase i midten.

HUNDER I SKILØYPENE

Hunden er en viktig turkamerat for mange turgåere, men husk å vis hensyn når du har med din firbente venn.

SKIJEGER'n

Skijeger’n er en del av turorienteringstilbudet som O-gruppa på Tynset har ansvaret for. Den som vil delta må kjøpe kart og klippkort på Statoil eller Alvdal Tynset Sport. Det er utplassert poster i løypenettet. Premiering i samband med avslutning av turorienteringa til høsten.

LØYPEKJØRING FOR ANDRE

VolsvanganDet inngått en avtale med Tylldalen IL om kjøring av løyper i området Småvangan og Veslevorda. Det er inngått avtale med Tolga turlag om oppkjøring av løyper til Åsvangan og over Gråvola, sammen med det øvrige løypenettet på Åsan. Det kjøres også løyper for Tynset kommune og videregående skole og for Ørdet hyttefelt

Smøretips

swixscool

 

Loype