Marabekkhøa

Ser 2 svar tråder
 • Forfatter
  Innlegg
  • #666 Svar
   Hans Jacob Tronshaug
   Nøkkelmester

   987 m.o.h.
   Det blir fellestur den 2. august. Gudrun Bakken blir guide. Hun har seter på Betet og vi får nyte matpakka vår der etter turen….

   • Dette emnet ble endret 5 months, 2 weeks siden av dmtas.
   • Dette emnet ble endret 1 month, 2 weeks siden av Hans Jacob Tronshaug.
  • #1215 Svar
   Hans Jacob Tronshaug
   Nøkkelmester

   Skiltet ble satt ut den 26. mai. Det er mye snø i fjellet og utenom snøen er det svært bløtt. Marabekken er stor, og en må gå langt for å komme over. Det tar nok minst 14 dager før det er greit å komme til toppen fra Betet. Det går stier opp til toppen fra nede i Brydalen, og via dem er det nok mulig å komme fram noenlunde tørrskodd.

  • #1274 Svar
   Gudrun Bakken
   Gjest

   Fersk oppdatering 14.juni 2020
   Veien til Bete er nå åpen etter vintersesongen. Det koster 50 kr å kjøre, og i tillegg til kontantbetaling tar vi også imot vipps.
   Dere kan parkere på parkeringsplassen der veien slutter. Herfra er stien godt merket både med skilt og blåe merker, nedover langsmed setervangen og så over Mærabekken.( Litt mye vatn i bekken akkurat nå.)
   Dere har også et alternativ til: Kjør på østsida av Brydalen ( veien forbi forsamlingslokalet Midtvang) og ca 800 meter fra siste bosted er det et skilt markert Fiskvikbua. Her har vi en trivelig godt brukt sti oppover lia. Etter å ha passert denne bua, går dere merket sti rett oppover til den søndre Beteveien. Følg denne over Søre Bete og opp til» skørdalen».Her kommer dere inn på den merkede stien opp til Mærabekkhøa. GOD TUR!

Ser 2 svar tråder
Svar til: Marabekkhøa
Din informasjon: