Vintertrimmen Tynset 2022

Vi følger opp fjorårets Turlagstrimmen og JuleNØKtrimmen med Vintertrimmen. Den er nå åpnet for påmelding i Trimpoengappen. Vintertrimmen består av 85 poster langs løype- og turveinettet til Tynset turlag samt på Telneset og Fåset.

For å delta i konkurransen må du laste ned appen Trimpoeng og registrere deg som bruker eller logge inn, og betale 150 kroner. For å finne konkurransen i appen setter du på posisjon på telefonen og trykk på «Finn en konkurranse». Da vil Vintertrimmen Tynset 2022 komme som første alternativ. Dersom du ikke har på posisjon skroller du nedover til du Vintertrimmen Tynset 2022 dukker opp.

Premiering i form av gavekort til den som samler flest poeng. Trekning blant de som fullfører alle turmålene og blant de som har sanket 200 poeng eller mer.

Barn under 12 år må sanke minst 60 poeng for å bli med på trekningen. Barn som ikke har mobiltelefon kan få foreldre til å melde dem inn manuelt og sende beskjed om poster som er besøkt på e-post til Hans Jacob Tronshaug. hansjt25@gmail.com

Poengsettingen av turmålene er mer harmoniserte og tilpasset innsatsen i denne konkurransen sammenlignet med fjorårets konkurranse.

UT PÅ TUR, enten på ski, på beina eller på sykkel og bli kjent i de fine turområdene og turstiene i Tynset. Det er et godt mål for alle.

Hvordan delta i vintertrimmen?