Baralds grav på Tron. Turmål Turlagstrimmen 2021. Foto Hans Jacob Tronshaug

Fellestur til Baralds grav

Fellestur til Baralds grav onsdag den 28. juli klokka 17.00. Oppmøte på Steia i Alvdal klokka 17.00 for samkjøring opp på Flattron. Vi fyller noen biler slik at bompengene (200 kroner pr. bil) fordeles på flere i hver bil. Turen arrangeres i samarbeid med Alvdal turforening.

Turleder blir Bjørn Langleite, og turen er annonsert som botanisk tur. Som mange av dere vet er Tron-massivet særdeles rikt botanisk sett, og Bjørn Langleite er ekspert. Han vil også snakke litt om Barald og hans liv i Alvdal. 

Turen går langs stien fra Flattron til Baralds grav og tilbake – ca. 3 km. hver vei – i rolig tempo, og det er lite stigning/fall, altså en forholdsvis lett tur. Skulle det bli skodde og vanskelige forhold i høyden, vil det bli vandring langs naturstien med utgangspunkt fra Tronsvangen. Bli med og gjør deg kjent med fjellfloraen i Nord-Østerdalen!