Juletrimkonkurranse

I romjula med coronarestriksjoner og mye mat, er det viktig å komme seg litt ut. Tynset turlag har i samarbeid med NØK laget Jule-NØK-Trimmen. Du kan ta en tur når du vil, med hvem du vil og samtidig se og lære litt om nærområdet i og rundt Tynset sentrum. Og kanskje kan du møte mange hyggelige folk på turen. 

Last ned appen Trimpoeng og meld deg på. Med appen kan du velge mellom 48 punkter i og rundt Tynset sentrum. Med på kjøpet får du en liten historie om hvert sted.

I høst har det vært mye snakk om utviklingen av Tynset sentrum, og da er det viktig at folk blir bedre kjent i eget nærområde. Det er valgt punkter slik at alle kan være med, du behøver ikke være supersprek, du kan ta en tur med spark, små barn, hund og bestemor om du ønsker det.

NØK stiller med mange premier. Selvfølgelig må vi premiere den som klarer flest poeng og den som har besøkt alle turmålene, men de fleste premiene trekker vi blant de som klarer 50 poeng eller mer. Det koster kr 50,- å melde seg på. 

Konkurransens nettside finner du her JuleNØKtrimmen | Trimpoeng. Konkurransen åpner ved midnatt natt til lille julaften og varer til og med 13. dag jul, dvs. 6. januar 2022.