Kontingent 2023 – forviklinger

Forvikling 1

Medlemskontingent for 2023 ble sendt ut med e-post og/eller sms onsdag 15. februar. Lenken som fulgte med åpnet en faktura hvor man kunne betale enten med kort eller vipps. I tillegg ble fakturaen lagt i nettbanken for de som har åpnet for det (EHF) dagen etter (16. februar). Noen betalte allerede den 15. og ble forvirret av at fakturaen dukket opp i nettbanken dagen etter. Årsaken til dette er at overføring til nettbank fra fakturasystemet skjer bare en gang pr døgn. Vår utsending med e-post og sms skjedde like etter en slik overføring, og dermed ble det nesten et døgn før fakturaen havnet i nettbanken.

Forvikling 2

I det nye medlemsregistersystemet vårt er det mulig å registrere alle de som inngår i et familiemedlemskap. Fakturaen for medlemskapet skal bare gå til en i familien. Her har det blitt en del rot, og i flere tilfeller har minst to i familien fått faktura. Vær snill å meld fra om slike feil til oss – medlem@tynsetturlag.org eller leder@tynsetturlag.org, eller på telefon til medlemsansvarlig Ingunn S. Olsson 406 39 522 eller leder Morten Sandbakken 911 75 410.