Rabattavtale med Alvdal-Tynset Sport

Tynset Turlag har inngått en samarbeidsavtale med Alvdal-Tynset Sport. Den innebærer at turlagets medlemmer får rabatt på utvalgte produkter. Medlemmene i turlaget får en e-post med nærmere informasjon om hvilke produkter det omfatter, og hvordan man går fram for å benytte rabatten. Hvis du ikke har mottatt det ta kontakt med leder i Tynset Turlag; e-post: leder@tynsetturlag.org eller telefon: 91175410.

Alvdal-Tynset Sport AS ønsker å profilere seg som støttespiller og samarbeidspartner med Tynset Turlag og dens aktiviteter.

Tynset Turlag ønsker å bidra til medlemsfordeler ved at medlemmene får tilgang til godt turutstyr på gunstige betingelser hos lokal leverandør.

Vi håper at dette samarbeidet skal styrke både Alvdal-Tynset Sport og Tynset Turlag.