Hvordan delta?

Konkurransen starter 1. februar og avsluttes 30. april. Den er åpen for alle som har lastet ned appen Trimpoeng: 

Etter at du har lastet ned appen, må du registrere deg som bruker og betale kr. 150,- for å få tilgang til konkurransen i appen. Betalingen kan skje via VIPS eller bankkort/bankkonto evt. andre betalingsløsninger. Når tilgangen er gitt, er det bare å lete opp første turmål. Bruken av appen er selvforklarende, og det er lagt inn opplysninger om hvert turmål; lengde på turen, forventet tidsbruk for å nå målet, forslag til veivalg etc.

Du kan hele tiden følge med på hvor langt du har igjen fra der du er og fram til posten i appen. Når du er innenfor sirkelen rundt posten (10 meter radius for mål langs stier/veier/løyper; 40 meter radius rundt fjelltoppene), blir registreringsknappen i appen oransjefarget, og du kan trykke for å registrere at du har besøkt turmålet/posten.

Hver deltaker er unik og knyttet opp mot et bestemt telefonnummer. Det blir derfor umulig å delta uten egen mobiltelefon, og dersom flere bruker telefonen, er det bare den som er registrert med nummeret som får poeng. Det kan by på noen praktiske problemer for barn under 12 år som ikke har egen telefon, men de som er med barna på tur, kan notere dato og tid når besøket er gjort og sende det til konkurranseansvarlig på e-post slik at barnet registreres manuelt og kan bli med på premietrekningen når den tid kommer. Alternativt kan man bruke en reservetelefon man har liggende, laste ned appen og registrere barnet som bruker, eller la besteforeldre/tanter/onkler søsken etc. som ikke deltar i konkurransen, registrere barnets navn i appen på sine telefoner og på den måten foreta registreringen av turmålene. Det er bare fantasien som setter begrensninger!

Du kan oppsøke hvilket som helst turmål/post så mange ganger du vil for å samle poeng. Er det vanskelig for deg å gå i terrenget, kan du samle poeng ved å besøke turmålene langs turveiene.