Status og videre plan for løypekjøring

Det er preparert for skøyting og klassisk fra Tylldalskjølen, forbi Langsetra til Tylldalskrysset. Gode forhold, men det er mulig det kommer noe snø i løypa i løpet av kvelden. Fra Tylldalskrysset har Terje Redtrøen preparert til Arnemovangen.

Det er satt spor med skuter fra Tylldalskjølen til Hemstadvangen og videre til Skistua. Det er også kjørt i Skardløypa og Skistuløypa. Det er kun klassisk spor. Dårlig forhold i Skistuløypa. Noe bedre i Skardløypa. Vil anbefale å kjøre ned Skardløypa i stedet for Skistuløypa

Skistua er åpen for servering i morgen og vi planlegger å kjøre rundt Grashavern. Vi vil også vurdere å kjøre på Åsan. Antakeligvis på veien mellom Gammelutbyvangen og Ytre Åsan. Vi vil også etter hvert tråkke på Ripan.

Vi har foreløpig prioritert å bruke skuter til preparering. Hovedårsaken er at det «bryter» hard på maskina når det er lite snø og kuperte traseer. Vi ønsker derfor å unngå kostbare skader på maskina. Sjåførene vurderer imidlertid forholdene løpende. Det ser ut som det er meldt mer snø, så den får nok ikke stå så mye lengre i garasjen.