Notiser

21. mai 2024

Vintertrimmen er avsluttet

Resultater av vintertrimmen 2024
Les mer
14. april 2024

Planlagt løypepreparering

Vi har nå satt løypemaskina på Brydalskjølen siden bekkene går åpen flere steder i lavere områder. Da det er meldt kuldegrader i fjellet framover så planlegger vi å kjøre til Finstadhøa mandag og onsdag midt på dagen.

Les mer
20. mars 2024

Begrenset framkommelighet på Åsan

Det graves i vinter strømkabler langs veiene på Åsan. Det medfører at deler av løypenettet blir ute av drift i enkelte perioder. Siden anlegget flytter seg etter hvert som strekninger blir ferdigstilt kan det se ut på skisporet.no som om løypene er relativt nykjørt. Nedenfor informeres det om status for de forskjellige løypestrekningene:

Anlegget er nå flytteet fra Ytre Åsan til Nedre Milskiftet. Det blir da gravd kabel i løypetraseen fra Ytre Milskiftet til Gammelutbyvangen.
Løypa over floen er lagt om når den kommer til Milskifttjønna slik at den nå går langs vestsiden av tjønna. Dette vises ikke på skisporet.no.

Til parkeringa på Ytre Åsan er det nå preparert fra Milskiftet, men ikke rundt om Gammelvangan.

Les mer
5. januar 2024

Medlemskontingent 2024 – Feil i nettbank

Faktura på medlemskontingenten for 2024 ble sendt ut fra vårt medlemsystem (Rubic) torsdag kveld (4. januar). Melding ble sendt på e-post. Efaktura var tilgjengelig i nettbank fredag morgen (5. januar). Nå opplever mange at det ligger to like fakturaer fra Tynset turlag til godkjenning i nettbanken. Vi undersøker hva som har skjedd og vi kommer tilbake med mer informasjon når vi vet mer. Uansett får man betalt den samme fakturaen bare en gang. Noen kan oppleve å ha betalt med Vipps og deretter betalt fakturaen i nettbanken. Da vil den ene innbetalingen bli returnert.

Les mer
21. desember 2023

Funksjonalitet på skisporet.no

Skisporet har overført systemene sine til ny plattform og har i den forbindelse slitt litt med funksjonaliteten. Nettsidene fungerer nå brukbart, men appen har noe begrenset funksjonalitet. Skutere og løypemaskin vises ikke i appen og linker fra værstasjoner og serveringssteder er heller ikke på plass. I tillegg er oppdatering av prepareringsstatus noe ustabil. Skisporet opplyser at de jobber med ny versjon av appen som er planlagt ferdig til midten av januar 2024. Dersom det er andre ting som ikke fungerer så send en melding til 90167813 som vil vi formidle feilmeldingen til skisporet.no.

Les mer
18. november 2023

Ingen løypekjøring i helga

På grunn av kulda kjøres det ikke nye løyper i helga

 

Les mer
15. november 2023

Skisporet og værstasjoner i løypenettet

Oversikt over værstasjoner finner under menypunktet «Skitur».

Det har tidligere også vært link fra kartet på skisporet. Disse linkene er ikke blitt med over i det nye systemet. Vi har meldt feilen til skisporet.no og håper det går i orden med det første.

I den nye appen til skisporet kan du ikke se løypemaskin og skutere. Skisporet jobber med å rette opp denne og noen andre feil.

Les mer
10. november 2023

Endret status løypekjøring, fredag

Deler av lysløpa blir kjørt med løypemaskin lørdag morgen.

Det er preparert for skøyting og klassisk fra parkering Tylldalskjølen til Langsetra. Videre fram til Tylldalskrysset er det preparert for klassisk. Det er benyttet skuter til prepareringen.

Fra skistadion, via Skardløypa og Hemstadvangan til Tylldalskjølen er det satt klassiskspor. Det går litt over stokk og stein, men det går fint dersom en er litt forsiktig.

På Grønfjelliveien er det kjørt skuterspor midt i veien tidligere i uka. Har snødd en del etter det. Det foregår fortsatt jakt, spesielt i helga, slik at det blir felles bruk av veien med de som jakter. Løypa vil derfor på enkelte strekninger bli berørt av bilkjøring. Vi ber om forståelse for jegernes bruk av veien.

 

Les mer
19. mai 2023

Flomskader på turveiene

Det er flomskader på Gamle Allmannvei. Midlertidige eller permanente vedlikeholdsarbeider avhengig av flomnivået, planlegges med befaring i uke 21. Det presiseres at ferdsel langs veier og stier skjer på eget ansvar. Det er ikke anledning til å bruke privat eiendom som alterativ til oversvømt turvei.

 

Les mer
3. mai 2023

Sesongens siste tur med løypemaskina

I morgen formiddag, torsdag, kjører Bernt sesongens siste tur med løypemaskina fra Skistadion og over Grønfjellet. Med lange lyse kvelder er det også flott å ta en tur på fjellet etter arbeidstid. GOD TUR!

Les mer