Notiser

24. februar 2024

Planlagt løypepreparering

Aumdalen ble kjørt på lørdag. Det ble kjørt Aumdalen rundt selv om det ikke vises på skisporet.no. Åsan blir kjørt på søndag. Søndag er det servering på Flotjønna på Åsan og på TIF skistua.

Les mer
5. januar 2024

Medlemskontingent 2024 – Feil i nettbank

Faktura på medlemskontingenten for 2024 ble sendt ut fra vårt medlemsystem (Rubic) torsdag kveld (4. januar). Melding ble sendt på e-post. Efaktura var tilgjengelig i nettbank fredag morgen (5. januar). Nå opplever mange at det ligger to like fakturaer fra Tynset turlag til godkjenning i nettbanken. Vi undersøker hva som har skjedd og vi kommer tilbake med mer informasjon når vi vet mer. Uansett får man betalt den samme fakturaen bare en gang. Noen kan oppleve å ha betalt med Vipps og deretter betalt fakturaen i nettbanken. Da vil den ene innbetalingen bli returnert.

Les mer
21. desember 2023

Funksjonalitet på skisporet.no

Skisporet har overført systemene sine til ny plattform og har i den forbindelse slitt litt med funksjonaliteten. Nettsidene fungerer nå brukbart, men appen har noe begrenset funksjonalitet. Skutere og løypemaskin vises ikke i appen og linker fra værstasjoner og serveringssteder er heller ikke på plass. I tillegg er oppdatering av prepareringsstatus noe ustabil. Skisporet opplyser at de jobber med ny versjon av appen som er planlagt ferdig til midten av januar 2024. Dersom det er andre ting som ikke fungerer så send en melding til 90167813 som vil vi formidle feilmeldingen til skisporet.no.

Les mer
26. november 2023

Status løypepreparering

I og med at det ligger an til  en lengre periode med kaldt og rolig vær har vi preparert mest mulig de to siste dagene.

TYLLDALSKJØLEN
Det er preparert med løypemaskin inn til Langsetra og fram til parkering ved Tylldalskrysset. Her er det meget gode forhold for både klassisk og skøyting.
Herfra er det videre kjørt løype om Skihytta i Tylldalen og videre runden om Skjånnåråsen og til Langsetra. Her er det første gang det er kjørt med løypemaskin så det er litt ymse standard, men både klassisk og skøytemulighet. Fra Tylldalskjølen og runden om Skånnåråsen og tilbake er ca. 17 km.
Fra bakken opp mot skihytta er det kjørt løype forbi Småvangan og inn i løypenettet til Tylldølene mot Rivlia og over Veslevola. Fra Tylldalskjølen kan du her få en runde på bortimot 30 km.

GRASHAVERN
Det er kjørt løypemaskin opp både Skistuløypa og Skardløypa og rundt Grashavern og videre forbi Hemstadvangan til Tylldalskjølen. Greie forhold. Det er tråkket, men ikke preparert mellom Skardløypa og Skistua.

GRØNFJELLIVEIEN
Her er det kjørt klassiskspor med skuter midt i veien. Greie forhold. Det er avtalt sambruk av veien med de som jakter slik at møte med bil må påregnes. Vi ber om at jegernes bruk respekteres.

LYSLØYPA
2 og 3-kilometeren er preparert med løypemaskin. Rulleskidelen er veldig bra. Øvrige deler av lysløypa er enten kjørt med løypemaskin eller skuter. Litt varierende forhold. Det er videre kjørt gangveien ned forbi Travbanen og ned til Nebybrua for klassisk og skøyting samt for gående. Gangveien langs Tylldalsveien er også premparert med løypemaskin. Denne veien er primært for gående.
Det er kjørt løype til Lillebekkmoen fra lysløypa.

RIPAN
Gangstien på Ripan er preparet med skuter og slåddet med bildekk. P-plassen er brøytet. Minner om at det også er mulig å gå i skutersporet fra gangveien langs Tylldalsveien

Les mer
18. november 2023

Ingen løypekjøring i helga

På grunn av kulda kjøres det ikke nye løyper i helga

 

Les mer
15. november 2023

Skisporet og værstasjoner i løypenettet

Oversikt over værstasjoner finner under menypunktet «Skitur».

Det har tidligere også vært link fra kartet på skisporet. Disse linkene er ikke blitt med over i det nye systemet. Vi har meldt feilen til skisporet.no og håper det går i orden med det første.

I den nye appen til skisporet kan du ikke se løypemaskin og skutere. Skisporet jobber med å rette opp denne og noen andre feil.

Les mer
10. november 2023

Endret status løypekjøring, fredag

Deler av lysløpa blir kjørt med løypemaskin lørdag morgen.

Det er preparert for skøyting og klassisk fra parkering Tylldalskjølen til Langsetra. Videre fram til Tylldalskrysset er det preparert for klassisk. Det er benyttet skuter til prepareringen.

Fra skistadion, via Skardløypa og Hemstadvangan til Tylldalskjølen er det satt klassiskspor. Det går litt over stokk og stein, men det går fint dersom en er litt forsiktig.

På Grønfjelliveien er det kjørt skuterspor midt i veien tidligere i uka. Har snødd en del etter det. Det foregår fortsatt jakt, spesielt i helga, slik at det blir felles bruk av veien med de som jakter. Løypa vil derfor på enkelte strekninger bli berørt av bilkjøring. Vi ber om forståelse for jegernes bruk av veien.

 

Les mer
19. mai 2023

Flomskader på turveiene

Det er flomskader på Gamle Allmannvei. Midlertidige eller permanente vedlikeholdsarbeider avhengig av flomnivået, planlegges med befaring i uke 21. Det presiseres at ferdsel langs veier og stier skjer på eget ansvar. Det er ikke anledning til å bruke privat eiendom som alterativ til oversvømt turvei.

 

Les mer
3. mai 2023

Sesongens siste tur med løypemaskina

I morgen formiddag, torsdag, kjører Bernt sesongens siste tur med løypemaskina fra Skistadion og over Grønfjellet. Med lange lyse kvelder er det også flott å ta en tur på fjellet etter arbeidstid. GOD TUR!

Les mer
10. mars 2023

Årsmøtet 16. mars

Årsmøtedokumentene er lagt ut på våre nettsider
Les mer